Wij kunnen je hulp gebruiken.

Door bij ons te winkelen, steun je producenten van over de hele wereld met een eerlijke prijs én steun je onze missie om eerlijke handel de norm te maken. Maar zou je graag meer willen bijdragen? Dat kan. Graag zelfs! Al onze winkelmedewerkers en het voltallige bestuur zijn namelijk vrijwilligers.

Winkelmedewerker Ēerlijk Wateringen.

Onze cadeauartikelen, accessoires, woningdecoraties en duurzame artikelen hebben unieke verhalen. Vertel jij ze aan onze klanten die zoeken naar fair trade en duurzame artikelen? Wij kunnen altijd enthousiaste medewerkers gebruiken in de Eerlijkwinkel in Wateringen. Samen met andere vrijwilligers ben jij een dag(deel) per week het gezicht van Ēerlijk. Door onze klanten te helpen, draag jij een extra steentje bij aan eerlijke handel.

Andere werkzaamheden.

Wil jij als vrijwilliger op een andere manier je bijdrage leveren? Ben jij bijvoorbeeld geniaal met sociale media, ben jij een fantastische persvoorlichter, weet jij artikelen altijd perfect te fotograferen of ben je simpelweg enthousiast om zaken op te pakken? Wij staan altijd open voor mensen met energie. Vertel ons hoe je wilt helpen of vraag ons wat we nog meer aan klussen hebben liggen.

Het bestuur van de Stichting Wereldwinkel Wateringen doet er alles aan uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De stichting houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).